Min dag idag tisdag, något förvirrad men det tillhör ju vanligheterna!

Jobbade 7-12 idag, skönt!

Hämtar en trött, trött Line som inte har sovit på dagis. är glad att Mattis slutar lite senare så hon hinner vila innan vi ska hämta honom.  Men det blir ju inte allltid som man hra tänkt sig speciellt inte om man heter Camilla lundberg. Det hör juinte till ovanligheterna att jag råkar ut för såna här saker MEN ändå ibland blir jag så trött påmig själv. Nu åter till storyn.
Kommer ut till bilen med mitt jättetrötta barn och letar ifickorna och väskan vart bilnyckeln har tagit vägen, letar lite till. Kikar in i bilen, -jomenvisst där sitter ju den där sablans bilnyckeln i tändningslåset. Känner på dörrar och bagelucka som självklart är låsta. Line tjatar och vill öppna dörren, ta fram nyckeln mamma!  Jag ger henne hemma nycklen och låter henne försöka låsaupp medan jag ringer och frågar Robert om han vet hur man bryter sig in i en bil. Det vet haninte men jag gör ett tappert försök med kicksbonuskort och alla nycklar jag harmen utan resultat.
Så jag fick gå hem med det trötta barnet. Hon brukar vara duktig på att gå men efter typ tre meter sätter sig barnet och säger att hon vill åka inte gå.
hmmm nödsituation!!!!!!!!!! då krävs en nödlösning(nödlösning=muta)...-Line om du går fint får du en godis när vi kommer hem. Vilket hon givetvis går med på:-) ibland är dessa lösningar just nödvändiga för att slippa bråk. Men dock är det juu en bit att gå ca 30-35 min då man går med barn.
Halvvägs hem börjar det regna. Inte passande då jag har tunn jacka och högklackat, suck men jag får se det från denljusasidan Line var välklädd!

Hur gör jag nu för att undvika att hamna i denna situation flera gånger:

1
Ta ut nycklen ur tändningslåset när jag stannar bilen.
2 lås alltid dörren med nyckeln
3 ha nyckeln i handendå jag smäller igen dörren

Hur gör jag omjag mot all förmodan hamnar i dennasituation igen

1
Lär mig att bryta mig in i bilar (inte bra och jag känner heller ingen som kan så detta alt går bort)
2 Ha reservnyckeln i väskan (inte bra omjag tappar bort väskan kanske jag tappar båda nycklarna)
3 Lämnar in det trötta barnet på dagis igen och går hem och hämtar nyckeln själv då det går mycket fortare utantreåring. Mamman slipper då stanna och beskåda varendaste liten daggmask, hon slipper hoppa i vattenpölar, hon slipper att gå i snigelfart och framförallt det trötta barnet slipper att gå. nackdelen med detta alt. barnet blir nog förvirrat av att lämnas på dagisigen.
då har vi bara ALT 4 kvar:
 
LÅS INTE IN NYCKELN OCH TAPPA INTE HELLER BORT DEN: DÅ KAN MAN HAMNA I EN LIKNADE SITUATION SAMT DÅ ATT DET FINNS EN VISS PERSON SOM BLIR VÄLDIGT ARG DÅ HAN HAR TRÖTTNAT PÅ ATT CAMILLA MED JÄMNA TÄTTA MELLANRUM DRABBAS AVV LIKNADE SAKER!!!!!


Söndag!

Dagen började med mysfrukost, gott! Sen åkte jag iväg med Line på hennes gymnastik. Hon tycker verkligen att det är jättekul!
När vi kom hem från gymnastiken åt vi lunch och efter det körde jag Mattis till en kompis. Passade på att åka ner till centrum och köpte en ny BH, sitter jättefint men jag är 490:- fattigare. Men jag tror/hoppas att denär värd det.

Nu ska jag snart hämta storkillen hos kompisen sen ska jag iväg till Kista och träffa arbetskompisarna och gamla arbetskompisar över en middag.


Kursen!

Var ju på kurs igår och jag känner verkligen att den är intressant! Passar mig:-)
En av gruppledarna en kvinnlig präst, gillade jag direkt,wow vilken människa!Hon verkar otroligt positiv, jag gillar såna människor, levnadsglada:-). Vi får la se vad som händer, kursen pågår till slutet av november och vi har träffar 1 gång i veckan ungefär...Spännade!

Idag ska jag och Line på kyrkans rytmik, sen ska Moster Emilie vara barnvakt till yrvädret. Då ska jag iväg till Mattis skola på utvecklingsamtal. Eftermiddagen kommer att bestå av mys, cykling och Mattis simskola.

Kurs!

Ska snart iväg på kurs, att mötas i vård och omsorg. Ska bli intressant,tror att det är en väldigt bra kurs! Efter kursen ska jag stressa iväg till jobbet. Jobbar till 21.15 ikväll....
Morgonen har varit lugn och jag har rensat på Lines rum, städat och tvättat. Nu ska jag innan jag sticker klämma i mig litelunch.

Jo höll på att glöma! Dansen startade igår, så jäkla skönt att få röra på fläsket igen:-). Det behövdes verkligen efter sommaren dåjag fläskat på mig lite;-)

Stressad???

Igår hade jag bara så  mycket...Först en massa jobb och stress där och telefonsamtal med en mycket seeg herrre, suck så irriterande när redan har apmycket och göra. Varför skulle just jag av alla lyckas svara just då??
Efter jobbet 15.00 springer jag ut till bilen, slänger in jacka och väska. Nu gäller det att skynda på kl 16.00 ska vi vara på rytmiken Line och jag innan dess ska jag ha hämtat barnen, fått i de frukt och hittat parkering vid väsby stn!
Sätter mig i bilen, -GAAHHHH kl ärju 15.14 INTE 15.00, panik!
Framme på dagis,pust! Jag kastar på mig jackan samtidi gt som jag ser något vit plastig sak...-vad sjutton är det???
Sliter fram den vita plastiga saken somhamnat under väskan...taaaadaaa: en soppåse!
Jag har alltså tagit med mig jobbsoporna in i bilen och uppenbarligen glömt att slänga  dem på vägen till bilen...Självklart! Såsom jag stressade...men å andra sidan så är det ju bara en sån där typisk Camilla grej. Men det tar vi en annan gång.
15.55 Framme på rytmiken, barnen hämtade, kissade och bilen parkerad! bara frukten kvar! Yees klarade det!


Vi väntar tillökning;-) o min otroligt sexiga (nästan)man!Passar han som gravid???Alltså fyy faan vad du är sexig älskling! De bästa bilderna på länge....Känner att jag riktigt vill kasta mig över dig;-)
Så snygg,hehe.

Måste säga att Robert i vanliga fall blir riktigt bra på bild men de här???? Vad tycker ni?Sexiga va???

Söndag!

Idag startade vi dagen med gymnastik för Line! Hon tycker det är superroligt och är så duktig. Men idag ville tösen inte gå hem igen utan det slutade med att jag fick bära en hysterisk skrikande, sparkande, barfotad. Där fortsatte hon att vara smått(läs helt) hysterisk, htela bilresan hem var...hmmm...ja mindre kul. Väl hemma så skrek hon väl kanske i tio min till innan hon kom på att det var roligare att titta på tv med Mattis i hans rum,suck!

Efter lunch åkte jag till EKbacka och hämtade sakerna jaginte fått sålt och pengar för det jag´hade fått sålt. Fick ihop en summa på 456kr!

På eftermiddagen var jag ute med Line som cyklade. Sen kom mina föräldrar som vi bjudit in på middag,

Mattis har jag sett korta stunder idag han tillbringar denmesta tiden i sin trädkoja med sina kompisar.

Lite bilder på mina vackra barn:

Dagen mest i bilder

Vi har haft enbra dag och Line är sånöjd med dagen och alla presenterna! tack alla!

Line blåser ut ljusen!


Paket öppning!Från Birgitta,patrik,simon,alexsandra.Mycket populärt!Detta också från ovan stånde familj!Från maike! Mathias sa:-maike väljer alltid så snygga kläder. Jag håller medhonom.Frånkusinerna!Från gamelfarmor och farfarLikadana kläder som mormor. Givetvis såärdetta set från Mormor,morfar,
moster emilie ochmorbror niklas.Från Morfar,mormor, moster emilie och morbror niklas.
Detta dockhus ärmitt gamla som jag hade som liten! Min älskade syster(med
lite hjälp från vårfar) har fixat iordning det. Målat utsidan i guld, tapetserat väggarna och
målat golven. Förstå vad det har kämpat, vilket jobb de har lagt ner och det blev ju bara såå
fint!!!!
Till huset fick line en dock familj samt både gamla möbler och nya möbler!
barnen


Kalasdags!

Idag ska vi har treårskalas för Line som fyllde tre i torsdags:-) Värsta stora tjejen! Hon önskar sig ett dockskåp och en skål medgodis*asg*. Hela tjockasläkten kommer,mycket folkblir det. Men min snälla farmor har bakat en massa:-),tack farmor!

Igår var jag och hjälpte till på en klädbytardag och fyndade lite. Köpte till mig en canada goose jacka(orginal) för600kr!!anv fåtal gånger bara. Sen köpte jag ett par skor till mig själv för 50kr:-) skitsnygga men kanske något horiga*asg*
Till line blev det ett par nästan nya vinterskor somhon ska ha som gå bort skor(20kr). Sen fick hon utklädningkläder.Mattis fick två par jeans 20kr resp 50kr.

ska prova att lägga in bild men eftersom jag inte hinner lägga in bilder nu ochjag sitter vid lilladatorn blir det engamal bild.

Hej alla glada!

Hm tänkte jag skulle börja blogga men vad skriver man? Nä tror att jag ska fundera lite till och återkommer medett inlägg senare idag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0