Helgen

Yttligare en helg har passerat!

I fredags hade Mattis sin sisa avslutning på simningen, gickjusåbra! Han är så duktig prinsen. Så nu har jag lovat att han ska få sluta simskolan:-). Han har verkligen fått in en bra teknik på alla simsätten(bröst,rygg ochfrisim)

Lördagskväll var jag ute med tanterna från magdansen. Vi firade Soraya som fyllt 50år! Jag var yngst i gänget och drog ner snitt åldern, hihi alla har fyllt 50 utom jag som bara är halvägs och lite till:-)! Iallafall vi varpå båten Patricia, jättetrevligt, god mat och roligt sällskap.

Söndag, sovmorgon för mindel fram till 9!! Sen iväg på gymnastik med Line. Hem käka lunch, körde sen Mattis til Emilie. sågpå bio och åt lunch ute och barnet(mattis) klämde i sig nästan en hel nacho deluxe!!
Eftermiddagen, disco i skolans matsal för dagisbarnen( lines dagis) hilife!:-) Men Line var nöjd och sååå stolt! Tänk lyckan att få gå på sitt allra första disco iskolan precis som storebror.

Självklart bjöd jagin oss på middag hos mamma och pappa:-)! Gott, helstekt fläskfile, klyftpotatis och vitlöksröra.
Efter det kastade jag mig iväg till buggkursen!

Fart fylld och trevlig helg med andra ord!

Måndag

Idag har jag och Line varit på IKEA och inhandlat 1 madrass till Mattis, 1 lampfot och två nya krukor och blommor til Mattis. Så mycket mer jag hade tänkt kunna köpa men pengarna finns inte alltid...

Eftermiddagen: Möblerat lite i Mattis rum, sen gick vi utoch barnen åkte skridskor på rundan. Åh de är så söta med varandra. Var ute själva en stund medan jag lagade mat och spejade i fönstret. De är så underbara:-) Och mattis hjälper sin syster, Tog av henne skridskorna och satte på henne skorna när hon ville komma in,så söt!

Blev ingen soffa igår, tjurar lite:-( När Robert kom till möbelmässan var soffan redan såld till en butik. Suck, soffan var ju lovad till oss...Men Butikerna är viktigare än privatpersoner. Förvisso ska vi få en precis likadan om ca 2 veckor men ändå, tjurar lite till...VILLE ju ha den igår...Men men vi har i slutändan gjort en bra affär, en helt ny soffa(denandra var utställningsex) till ett jättebra pris, så jagska inte tjura egentligen:-)

Imorgon är det jobb som gäller, 7-12 sen ledig eftermiddag. Hoppas mina glasögon kommer"


Ha det gott!

ah skönt!

Nu är jobbhelgen över, skönt! Ledig imorgon:-)

Ska snart laga mat, line vill inte hjälpa til idag:-) Mattis är på kalas.
Vid halv fem kommer mina föräldrar och de hämtar Mattis på vägen. De ska äta här och ev vara barnvakt en stund. Robert är och hämtar vår nya soffa! Hoppas den blir bra nu bara.
Efter maten är det buggkurs,roligt!


ha det gott!
Kram


Hej igen!

Tänkte försöka börja skriva igen:-)

Jag har börjat på bugg, och det är ju bara så roligt. Jag har hitills gått tre lektioner och igår var jag på dansklubbens "socialdans"=att alla medlemar i klubben har rätt att gå och dansa, både nybörjare och vana dansare. Riktigt bra för iallafall jag lärde mig nya saker och annat jag ska tänka på. Även väldigt roligt. Passar bra då det är på onsdagar eftersom jag har magdansen innan:-) vilket innebär attt jag kommer att på lediga onsdagardansa tre timmar i sträck!

Barnen är det full fart på eller ja...Line är det full fart på rättare sagt. Mattis största intresse är ju kompisar, roligt då de leker mycket här. Han är just nu inne på att börja på "strövarna", där de är ute i naturen o.s.v, typ somMulle fast för större barn. Bra aktivitet, om de bara kunnde maila tillbaka...suck.

Line, ja vad säger man??? Hon bor i sin gymnastikdräkt. Favoriten är att springa i full galopp mot en madrass hon har lagt på golvet,  för att där kasta sig ner i en kullerbytta. Inte har hon en tanke på att kanske sakta ner innan hon gör kullerbyttan=det går fort och mamma har hjärtat i halsgropen...
En annan favvo är att försöka göra någon slags handvolt över armstödet på soffan men den aktiviteten ÄR HELT FÖRBJUDEN, bara det att hon är snabb och passar på när jaginte hänger med...När jag sen säger till surar honi oändlighet och har inte alls förstålsen för:
1. att det är LIVSFARLIGT 
2. att hon inte grejar det 
3. att soffan inte är ett gymnastikredskap.

Nä nu ska jag gå och förberedda Mattis utflyksmat för imorgon. De ska iväg med skolan och han har beställt, Kycklingsallad och hemmagjort vitlöksbröd:-)

Ha det gott!

RSS 2.0