Heldag med moster Emilie.

Det har min son haft. Emilie tog med sig Mattis till buttriks(felstavat?), något Mattis har tjatat om länge att han vill göra det igen. Han hade även lite pengar på sitt presentkort på HM och en bonuscheck som jag tyckte han kunnde passa på att använda. Han var så glad hela morgonen och väntade ochväntade på att Emilie skulle vakna:-)
De åkte in efter lunch. Ringer hem till mig vid tre och säger att de kommer senare för de ska gå på bio och se Wall-e. De skulle passa på att äta middag tillsamans efter.
Mattis kommer in genom dörren 19.45 stolt som en tupp! Och min älskade, älskade unge har köpt för en del av sitt presentkort ett halsband till mig:-). SÅ fint, ett stort svart hjärta. HAn är ju bara så gullig.Han hade sagt redan på tåget in att han skulle köpa ett till mig, sötnosen! Han hade även köpt en hatt och ett par strumpor till sig själv. De hade haft en superbra dag och gjort saker som han tyckte var så kul och som bara mostrar gör:-)
Bild på halsbandet kommer senare idag.

Jag och line åkte till vallentuna och badade,super frächt bad måste jag säga. Line tyckte det var kul  och var duktig på att släppa mig och simma själv(med hjälpmedel). Var lite förvånad att hon gjorde det då det var längesen vi badade ibassäng. Blir inte riktigt samma sak som att bada i havet/sjön där hon oftast når botten. Trött blev hon, somnade på soffan hemma men fick bara sova 20minkl var ju 16! Senfick vi en mys middag själva då robert jobbade över. Kyckling,klyftpotatis,vitlök och grönsaksröra samt majs på sidan,gott!


Hinner inte skriva så ofta men

idag ska jag skriva ett par rader.-)

Jobbat idag 7-16, helt slut. Var en man kort idag, det tar på krafterna. Vi åkte till arlanda stad och såg på Aya Baya Band. Riktigt kul, både de boende ochvi personal hade kul. Söng med och dansade:-)
Efter jobbet åkte jag till min farfar och farmor och firade farfar somfyllde år. Barnen och robert var redan där så efter besöket åkte vi och åt hamburgare för ingen av ossorkade laga mat idag.

Imorgon jobbar jag 9-20=hästpass då vi inte har några raster på mitt jobb...Vi ska iallafall till brandstationen på  öppethus. Riktigt trevligt och de är några snygga brandmän:-). De brukar vara så hjälpsama och hjälpa osss med att lyfta in killarna i brandbilen så de ocksåfår åka.

just nu

just nu är min blogg väldigt ful...jag skulle fixa lite med den men eftersom jag inte är så hajj på det så blev det såhår. Hur ändrar jag den fula bakgrundsfärgen? och lägger in bilder högst upp?

Fick upp spegel på Lines rum igår


taget på kvällen


MÅNGA FINA SMYCKEN!

Vi blev totalt ca 10 st på smyckesvisningen,kul! Som vanligt svårt att bestämma sig men tillslut blev det två kedjor och ett antal nya hängen. Klart man vill ha mer men får bli vid senare tillfälle:-)

Bondkväll!

Ja INTE för mig alltså  men Robert och min pappa, de sitter däruppe och har bondkväll. Förstårinte vad som är bra med de filmerna och dessutom har de säkert sett dem 5 gånger,men men. Jag sitter här nere och sorterar bland mina smycken:-) måste ju ha plats till de nya! fast å andra sidan kommer jag säkert inte kasta bara flytta undan till ett annat ställe ifallatt jag ångrar mig:-)

Fredag äntligen!

Slutade tidigt=skönt
Hämta barn. Hem. Myste lite. Städade. Möblera om lite i prinsens rum men vart inte helt nöjd så får tänka lite till. Simskola. Hem igen. Åt mat=tråkmat då vi inte hann annat=robert lagade mat=stekt korv och makaroner. la barnen. Datan. sen tv, sen sova

Imorgon ska vi städa, sätta upplines lampa och spegel, fixa klart mattis rum,nya batterier ska i brandvarnaren, ut om det är bra väder, städa, handla! sen kanske lite till får se vad vi hinner.

Söndag: Gymnastik för line, fixa lite tugg och kaffe, Dagochnatt smyckesvisning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart söndag:-)

Ser fram emot söndag och smyckevisningen:-) vill ju utöka mitt smyckesförråd lite till. Hahaha jag blir aldrig nöjd! Robert förstår inte vad jag ska ha såmycket smycken till men man vill ju variera sig!

Får så hur många vi blir har inte fått svar från alla än men hitills har iallafall 7 tackat ja och ett par av dem ska ha med sig 1 vän eller två trodde de:-)...tycker det är lite tråkigt att man inte kan svara så att jag vet hurmånga vi blir,även om man inte kan så kan man ju svara! Jag menar jag förstårju ommaninte kan/vill komma!(alltså ni som har svarat och tackat nej behöver inte ta åt er!!)


Ny fönsterbelysning!

Åhh idag kom mina fönsterlampor! Äntligen har jag mysbelysning i köket:-)
vet inte vad det är med min kamera idag, blir inge bra!! suddigt och grådaskigt:-(


Köpte ett par nya skärmar till vardagsrummet med
Gud vad jag stör mig på att pinnen har åkt ur gardinenpå kortet!Myskväll

Intensiv eftermiddag med en super tjatig Line, glad och trevlig Mattis.och ingen Robert, han har varit på arbetsmiddag.
Den intensiva eftermiddagen avslutades med lite  taktil/massage med tända ljus och lugn musik.

Måste faktiskt tillägga att Line då faktiskt ligger ganska så still och ja ganska(haha allt är ju relativt) tyst.

De tycker att det är såmysigt att ligga där på en filt brevid varandrandra och en massa tända ljus runt filten!

blev ingen bra bild:-)


Fredag!

Slutade 12 idag!

Hämtade storskrutten först, brukar göra det på fredagar  när jag slutar 12 då det är ända dagen då Mattis slutar tidigt. De andra veckordagarna när jag slutar tidigt så hämtar jag Line först eftersom mattis går till14 de andra dagarna. Skönt att hämta honom utan lillasyster. Tror att han tycker det är mysigt.Men idag ville han ha med en kompis hem och ville såklart vara kvar på gården medan jag hämtade Line.
Hem efter och grabbarna fick gå hem, stolta de blir när de går själva! Men vill inte att de går över övergångsstället själva så jag mötte upp dem där! De är så duktiga! Min storaplutt har blivit så stor. Mamma är inte lika rolig längre utan det är kompisarna som gäller för Mathias nu...Lite tråkigt ibland men samtidigt kul!  Men jag känner att det är dags att göra en mamma-mattis dag, bara vi utan Line! Hmm...får se vad det blir, ska fundera ut något!
När alla hade kommit in så ville de ha mellis, såklart minlunch fick vänta yttligare 30min, suck, var så hungrig kl var nästan 14 och hade bara ätit 2 knäckebrödskivor och drukit 1 kopp te påhela dagen. Snurrig blir manockså, usch.
Känndes genast bättre efter lite mat i magen och fuskade med  1 glas cola.
16.30 gick kompisen hem och jag och Mattis åkte till simskolan. Han 'är duktig men lite lat såhanfuskar då han har chansen och går på botten,fuskisen...Men men han kommer väl snart på att han bara förlorarpå det själv.

Bild på prinsen sen i våras.


Obevakat ögonblick

Ja då kan man hitta på det mesta. Just ett sånt ögonblick infann sig idag. Line skulle tvätta händerna men tydligen så hade jag glömt min mascara frame så Line passade på att sminka sig. Vackert resultat!Idag har jag vabbat, Mattis har varit lite halvdålig eller igår idag verkade han må bra.Han och Line har lekt och röjt och bråkat. Så imorgon blir det skola. Vi passade faktiskt på att gå på bio då Mattis bara ärlite hostig och inte mådde dåligt. Jag och barnen såg Mamma Mu och Kråkan. Barnen gillade den båda två. Första biobesöket för Line var det också. Gick relativt bra, lite myror i rumpan hade hon och förstod inte det där med att prata tyst men det var nästan folktomt i salongen så tror inte hon störde allt för mycket....

Nuläget är att jag sitter här i soffan med bärbara datorn, barnen sover, Robert golfar och verkar helt inne i det, jag får ingen kontakt där nu:-)( golfar framför tv:n med nintendo wii). Diskmaskin går och snart eller ja kl 21 börjar främande fågel som vi följer.

Jobbar helg...

Igår jobbade jag 7-16, helt ok. Idag jobbar jag 7-20 inte ok. Ska börja 7 istället för 9 idag känns ju sådär, det hade varit mer ok om jag vetat att jag också kan gå två tim tidigare ikväll men tror att det är rätt kört...Ser fram emot imorgon då är jag LEDIG!

Dagen idag TORSDAG

Började med att cykla med barnen till skolan. Som jag nämt i tidigare inlägg är det en bit. Promenad med barn ca 30 min. Första gången jag låtit line cykla hela vägen(hon brukar åka bak påmincykel). Men Hon klarade det fram och sen tillbaka hem igen då hon börjar senare än mattis.

Bild från lines födelsedag dåhon fick cykeln!

När Line och jag kom hem var det dags att åka till dagis! Växten ochkrukan med och en stolt Line! Lite små gring tjej när vi kom fram då hon ville vara hemma med mig...:-(
Hem tvätta, dusch fixa lite, samt maila en massa jobb från dagis.
13.30 dags att åka för att gå på kursenjag skrev om förra veckan, att mötas i vård och omsorg. Lika intressant som förra gången. Idag handlade den om etik och moral. Stort ämne med många diskussioner! Ser återigen fram emot nästa tillfälle.

Hem och laga en mindre intressant middag, blodpudding o bacon,nja urk!
I säng med barnen ochnu sitter jag här....


Dagen igår

Igår var jag ledig! Jag och line åkte ivägtill Solna c ochskulle handla tofflor och en grönväxt med kruka att ha på dagis. Typiskt nog hade de inte de tofflorna i hennes strl. Köpte lite kläder till prinsen(mattis) istället. Sen bestämde sig Line för att sluta lyssna och påtvå röda sekunder är hon borta, hon är så jäkla snabb! Eftersom har en förkärlek till provrummen sökte jag mig dit men man hinner ju ändå bli rädd, kallsvettig och få miljoner tankar ihuvudet. Hittade henne i ett av provrummen uppe på en pall alldeles knäpp tyst, unge!
Begav oss till interflora hittade en fin grönväxt men ingen passande kruka, såklart...NÄ det ska ju vara rosa annars duger det ju inte för denunga damen. Hon förstod ju inte heller att det inte fanns där utan fick för sig att jag lurade henne så honlägger sig på golvet och vägrar att gå, suck.Men  kommer efter en stunds tjat och efter övertalning att vi faktiskt ska köpa en rosa kruka.
Nästa stopp, MAX! Hamburgare med en något sprallig unge som dansar i sig maten mankan ju inte annat än skratta.
Hämtar Mattis som blir sur för att vi ska stanna och handla mat och enkruka men blir glad för kläderna!
På Maxi handlar snabbt och hittar ingen kruka. Blomsterlandet nästa men där hittar vi faktiskt en fin rosa kruka!barnet nöjdt:-)
Hemma igen äter lite mellis. Börjar med maten, färskostsås med  kyckling och färskpasta,gott!
Efter maten DANS! Skönt och roligt!
Åhhh vad skönt det är med ledigdag!

RSS 2.0