Min dag idag tisdag, något förvirrad men det tillhör ju vanligheterna!

Jobbade 7-12 idag, skönt!

Hämtar en trött, trött Line som inte har sovit på dagis. är glad att Mattis slutar lite senare så hon hinner vila innan vi ska hämta honom.  Men det blir ju inte allltid som man hra tänkt sig speciellt inte om man heter Camilla lundberg. Det hör juinte till ovanligheterna att jag råkar ut för såna här saker MEN ändå ibland blir jag så trött påmig själv. Nu åter till storyn.
Kommer ut till bilen med mitt jättetrötta barn och letar ifickorna och väskan vart bilnyckeln har tagit vägen, letar lite till. Kikar in i bilen, -jomenvisst där sitter ju den där sablans bilnyckeln i tändningslåset. Känner på dörrar och bagelucka som självklart är låsta. Line tjatar och vill öppna dörren, ta fram nyckeln mamma!  Jag ger henne hemma nycklen och låter henne försöka låsaupp medan jag ringer och frågar Robert om han vet hur man bryter sig in i en bil. Det vet haninte men jag gör ett tappert försök med kicksbonuskort och alla nycklar jag harmen utan resultat.
Så jag fick gå hem med det trötta barnet. Hon brukar vara duktig på att gå men efter typ tre meter sätter sig barnet och säger att hon vill åka inte gå.
hmmm nödsituation!!!!!!!!!! då krävs en nödlösning(nödlösning=muta)...-Line om du går fint får du en godis när vi kommer hem. Vilket hon givetvis går med på:-) ibland är dessa lösningar just nödvändiga för att slippa bråk. Men dock är det juu en bit att gå ca 30-35 min då man går med barn.
Halvvägs hem börjar det regna. Inte passande då jag har tunn jacka och högklackat, suck men jag får se det från denljusasidan Line var välklädd!

Hur gör jag nu för att undvika att hamna i denna situation flera gånger:

1
Ta ut nycklen ur tändningslåset när jag stannar bilen.
2 lås alltid dörren med nyckeln
3 ha nyckeln i handendå jag smäller igen dörren

Hur gör jag omjag mot all förmodan hamnar i dennasituation igen

1
Lär mig att bryta mig in i bilar (inte bra och jag känner heller ingen som kan så detta alt går bort)
2 Ha reservnyckeln i väskan (inte bra omjag tappar bort väskan kanske jag tappar båda nycklarna)
3 Lämnar in det trötta barnet på dagis igen och går hem och hämtar nyckeln själv då det går mycket fortare utantreåring. Mamman slipper då stanna och beskåda varendaste liten daggmask, hon slipper hoppa i vattenpölar, hon slipper att gå i snigelfart och framförallt det trötta barnet slipper att gå. nackdelen med detta alt. barnet blir nog förvirrat av att lämnas på dagisigen.
då har vi bara ALT 4 kvar:
 
LÅS INTE IN NYCKELN OCH TAPPA INTE HELLER BORT DEN: DÅ KAN MAN HAMNA I EN LIKNADE SITUATION SAMT DÅ ATT DET FINNS EN VISS PERSON SOM BLIR VÄLDIGT ARG DÅ HAN HAR TRÖTTNAT PÅ ATT CAMILLA MED JÄMNA TÄTTA MELLANRUM DRABBAS AVV LIKNADE SAKER!!!!!


Kommentarer
Postat av: emily

varde 102 gången du glömde nyckeln nånstans eller!?haha

2008-09-30 @ 20:44:50
Postat av: Sara

Neeejjj, fyy så jobbigt...!!

Stackars trötta Line och stackar trötta mamma.. Lättast är nog allt att lämna bilen hemma och ta cykeln ;)

Nu är det sängdags!!

God natt!!

2008-09-30 @ 20:47:37
Postat av: Carmen

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHA! Förlåt! Men gud vad roligt, hoppas du kan skratta åt det så här efteråt.

Usch, jag är likadan... tappar och glömmer. Tur nog har jag inget körkort eller bil ;) Ha en fortsatt trevlig kväll vännen!

2008-09-30 @ 21:12:48
URL: http://thevolup.blogg.se/
Postat av: Maja

hahaha, rolig (och jobbig, så klart!) story!

2008-10-01 @ 17:54:41
URL: http://majao.blogg.se/
Postat av: Birgitta Linderoth

Hi, hi! Tycker mig ha hört talas om försvinna bilnycklar förut!

2008-10-01 @ 20:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0